Булвест 2000

Издателство БУЛВЕСТ 2000 е създадено през 1990 г. Основното направление в издателската му дейност е създаване на висококачествени учебници и учебни помагала. Следвайки основните тенденции и приоритети на националната образователна политика, Булвест 2000 осигурява учебници и учебни помагала по всички образователни дисциплини, съответстващи на държавните образователни изисквания и одобрени от Министерството на образованието и науката.

 

През годините БУЛВЕСТ 2000 се наложи като една от водещите марки в за учебни материали в българската образователна система. Издателските продукти с марката БУЛВЕСТ 2000 определят тенденциите в българското училищно образование, следвайки приоритетите на учебната програма и гарантиращи успех на използващите ги ученици и учители.

 

От началото на 2019 г. БУЛВЕСТ 2000 се влива и става част от издателство Клет България.

 

Клет България е член на голямата немска издателска група Klett. Групата Klett е семейно издателство базирано в Щутгарт, Германия.  Със своите 67 компании, разположени в 33 града в 15 страни, Klett е водещ образователен издател в Европа.

 

Издателство КЛЕТ България осигурява на българския пазар учебни системи и учебни помагала за чуждоезиково обучение с марките Klett, Cambridge University Press и Оxford University Press, PONS, Langenscheidt, DifusiónÉditions Maison des Langues и Casa delle Lingue.

 

С вливането на ИК Анубис и издателство Булвест 2000 Клет България е водещо образователно издателство у нас, което успешно съчетава традициите на българските издателства с европейското ноу-хау и иновации.

Абонамент за Електронен бюлетин

Запишете се за нашия електронен бюлетин и бъдете сред първите, които научават предстоящи събития, нови продукти и материали!