Анубис

Издателска къща АНУБИС е създадена през 1990 г. Основното направление в издателската й дейност е създаванeто и публикуването на висококачествени учебници и учебни помагала. Следвайки основните тенденции и приоритети на националната образователна политика, АНУБИС осигурява учебници и учебни помагала по всички образователни дисциплини, съответстващи на държавните образователни изисквания, одобрени от Министерството на образованието и науката и гарантиращи успех на използващите ги ученици и учители.

 

През годините ИК АНУБИС се наложи като едно от най-големите издателства в системата на българското образование.  

 

Продуктите на АНУБИС са подходящи за всички ученици, направени са професионално и в съответствие с учебната програма, с любов към знанието, със съвременна и впечатляваща визия.

 

От началото на 2019 г. ИК АНУБИС се влива и става част от издателство Клет България.

 

Клет България е член на голямата немска издателска група Klett. Групата Klett е семейно издателство базирано в Щутгарт, Германия.  Със своите 67 компании, разположени в 33 града в 15 страни, Klett е водещ образователен издател в Европа.

Издателство КЛЕТ България осигурява на българския пазар учебни системи и учебни помагала за чуждоезиково обучение с марките Klett, Cambridge University Press и Оxford University Press, PONS, Langenscheidt, DifusiónÉditions Maison des Langues и Casa delle Lingue.

С вливането на ИК Анубис и издателство Булвест 2000 Клет България е водещо образователно издателство у нас, което успешно съчетава традициите на българските издателства с европейското ноу-хау и иновации.

Абонамент за Електронен бюлетин

Запишете се за нашия електронен бюлетин и бъдете сред първите, които научават предстоящи събития, нови продукти и материали!